Stel je eens voor, polaroidfoto’s op je bruiloft… Een toverachtige foto, ideaal voor een magische dag! Polaroidfoto’s op bruiloften is letterlijk altijd een succes. Zowel het bruidspaar als de gasten zien er allemaal op hun mooist uit. De locatie is fabuleus. Dit schitteren moet natuurlijk op een speciale foto vastgelegd worden.

Polaroidfoto’s op een bruiloft is een perfect extra’tja. Ze kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Een paar suggesties voor instant foto’s op een bruiloft: tijdens het feest of receptie de polaroid foto’s meegeven aan gasten, de polaroidfoto’s verzamelen voor het gastenboek, of van de polaroidfoto’s in een collage maken van de bruiloft.

Wil je de polaroidfoto’s op de bruiloft graag persoonlijk hebben voorzien van de namen van het bruispaar? Dit bieden wij aan met de fotosticker. Als je meer wilt afbeelden op de polaroidfoto’s op de bruiloft kun je gebruik maken van het fotoframe.

Kies voor een event polaroidfotograaf om het maken van instant foto’s op de bruiloft geheel verzorgd te hebben. Een van onze ervaren, enthousiaste fotografen komt de polaroid foto’s maken op de bruiloft. Extra makkelijk als de organisatie al een hele uitdaging is. Met polaroidfoto’s op de bruiloft gemaakt door onze eventfotograaf, helemaal verzorgd inclusief een customized optie. Dit maakt je bruiloft compleet! Een offerte vraag je eenvoudig en snel op via het contactformulier.