De perfecte finishing touch voor elk bedrijfsfeest zijn polaroidfoto’s. Letterlijk op elk bedrijfsfeest van elke type bedrijf waar onze polaroidfotografes komen, zijn de instant foto’s een succes.

Polaroidfoto’s zijn de ideale methode om de sfeer losser te maken door de spontaniteit van de foto’s (deze geheime tool niet verklappen aan je gasten). Hierdoor wordt het intercollegiale contact ontspannen te krijgen. Klinkt toch alsof instantfoto’s ideaal zijn voor bedrijfsfeesten? Bijkomend voordeel is dat na het bedrijfsfeest, de polaroidfoto’s ook direct spontane herinneringen zijn, die zullen gaan rondslingeren op kantoor en bij de collega’s thuis.

De polaroidfoto’s kunnen in stijl gemaakt worden van het bedrijfsfeest en het bedrijf. De polaroidfoto kan customized worden met behulp van de fotosticker (alleen logo en korte tekst) of het fotoframe (heel veel ruimte voor afbeeldingen).

Waarschijnlijk ideaal voor de organisatie van het bedrijfsfeest, is om de polaroidfoto’s door onze event fotograaf te laten maken. Onze polaroid eventfotografen zijn ervaren en benaderen hierdoor op enthousiaste en ontspannen manier de gasten op het bedrijfsfeest voor het maken van een instant foto. Onze instant fotografen en fotografes zijn allemaal fris, jong en gastvrij, dus dat zit goed! Boek je polaroid eventfotograaf, en heb geen omkijken naar het maken van de polaroidfoto’s op het bedrijfsfeest. Interesse? Vraag direct een offerte aan.